25900 авторів і 91 редактор відповіли на 98952 питання,
розмістивши 129771 посилання на 81900 сайтів, приєднуйтесь!

Реклама партнерів:

Де знайти біографію співака Девіда Сілвіана?

РедагуватиУ обранеДрук

Девід Сілвіан (Англ. David Sylvian)

Справжнє ім'я - Девід Алан Батт.

Народився 23 лютого 1958 року в Бекенгеме.

Британський музикант, вокаліст і автор пісень, починав кар'єру в рок-групі нової хвилі Japan, потім успішно зайнявся сольною кар'єрою, працюючи над музикою різних жанрів: прогресивний рок, джаз, електронна музика, ембієнт.

Дискографія

  • Brilliant Trees (1984)
  • Alchemy: An Index of Possibilities (1985)
  • Gone to Earth (1986)
  • Secrets of the Beehive (1987)
  • Plight and Premonition (1988) - з Хольгер Цукало
  • Flux and Mutability (1989) - з Хольгер Цукало
  • Ember Glance: The Permanence Of Memory (1990) - з Расселом Миллсом
  • Rain Tree Crow (1991)
  • The First Day (1993) - З Робертом Фріпп
  • Damage: Live (1994) - З Робертом Фріпп
  • Darshan (1994)
  • Approaching Silence (1999) - З Робертом Фріпп
  • Dead Bees on a Cake (1999)
  • Everything and Nothing (2000)
  • Camphor (2002)
  • Blemish (2003)
  • The Good Son vs. The Only Daughter (2005)
  • Snow Borne Sorrow (2005) - Nine Horses
  • Money For All (2006) - Nine Horses
  • Manafon (2009)
  • Sleepwalkers (2010)
  • Died in the Wool (2011) - Manafon Variations

Джерело:

Додатково:

Реклама партнерів:

РедагуватиУ обранеДрук


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
«Де знайти біографію співака Девіда Сілвіана?»

В інших пошукових системах:

GoogleЯndexRamblerВікіпедія

» » Де знайти біографію співака Девіда Сілвіана?