25900 авторів і 91 редактор відповіли на 98952 питання,
розмістивши 129771 посилання на 81900 сайтів, приєднуйтесь!

Реклама партнерів:

Яка прізвище актриси, яка зіграла мати Іллі, в серіалі "Зайцев + 1"?

РедагуватиУ обранеДрук

Ольга Долініна

Кар'єра: актриса.

Дата народження: 4 червня 1975.

Жанри: мелодрама, комедія, драма.

Зріст: 1.76 м.

Перший фільм (рік виходу): 2005.

Останній фільм (Рік виходу): 2011.

Фільмографія:

1. "Маяковський. Два дні" (серіал) (2011).

2. "Зайцев + 1" (серіал) (2011) (О. Долініна виконує роль матері Іллі).

3. "Дві сестри 2" (серіал) (2009).

4. "Вбивство в дачний сезон" (ТБ) (2008).

5. "Залюднений острів" (2008).

6. "Мент у законі" (серіал) (2008).

7. "Ти зверху, я знизу" (2007).

8. "Студенти International" (серіал) (2007).

9. "Подруга банкіра" (серіал) (2007).

10. "Терміново в номер" (серіал) (2007).

11. "Остання подорож Синдбада" (серіал) (2007).

12. "Таксистка 3" (серіал) (2006).

13. "Бумер: Фільм другий" (2006).

14. "Рубльовка Live" (серіал) (2005).

15. "Спадкоємиці 2" (ТБ) (2005).

16. "Мальчишник, або Великий секс у маленькому місті" (серіал) (2005).

Джерело інформації:

  • kinopoisk.ru - Ольга Долініна на КиноПоиск.Ru

Реклама партнерів:

РедагуватиУ обранеДрук

Схожі питання


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
«Яка прізвище актриси, яка зіграла мати Іллі, в серіалі "Зайцев + 1"?»

В інших пошукових системах:

GoogleЯndexRamblerВікіпедія

» » Яка прізвище актриси, яка зіграла мати Іллі, в серіалі "Зайцев + 1"?