25900 авторів і 91 редактор відповіли на 98952 питання,
розмістивши 129771 посилання на 81900 сайтів, приєднуйтесь!

Реклама партнерів:

В яких фільмах знімався Роберт Паттінсон?

РедагуватиУ обранеДрук

Роберт Томас Паттінсон.
кар'єра - Актор
зростання - 1.85 м
дата народження - 13 травня 1986
місце народження - Лондон, Англія, Великобританія
перший фільм - 1992
прізвисько - Роб

Біографія
Роберт Томас Паттінсон народився в Лондоні, Англія. Широку популярність Роб набув після ролі Едварда Каллена в «Сутінках» (за однойменним романом Стефані Майєр) і Седріка діггерів у фільмі «Гаррі Потерр і Кубок Вогню».
Акторська кар'єра Роберта почалася в любительському театрі у віці приблизно 15 років. Потім він отримав запрошення в Barnes Theatre Club, де грав в таких постановках, як «Macbeth», «Anything Goes» і «Tess of the D'Urbevilles».
Першим для Роберта досвідом в кіно стала роль другого плану у фільмі «Кільце Нібелунгів» (2004). У тому ж році він зіграв у фільмі «Ярмарок марнославства», однак його сцени пізніше були видалені і з'явилися тільки в DVD-версії.
В кінці 2005 року Паттінсон зіграв роль Седріка Дігорі у фільмі «Гаррі Поттер і Кубок Вогню». Згодом, видання Times Online охрестила його «Британською зіркою завтрашнього дня». Неодноразово Роберта називали наступним Джудом Лоу і вносили його кандидатуру до списку The Coterie як почесного члена гуртка.
За словами Роба, його надихає Джек Ніколсон.
Роберт відомий не тільки як актор, але і як не менш успішна модель. Він брав участь в рекламній компанії Hackett's, демонструючи осінню колекцію 2007-го року.
11 грудня 2007 Summit Entertainment оголосила, що Паттінсон гратиме Едварда Каллена в новому фільмі «Сутінки», заснованому на бестселері Стефані Майєр, однойменному романі про людей і вампірів.
Роберт захоплюється спортом (катання на лижах та сноуборді, футбол) і грає на гітарі і синтезаторі у складі групи «Bad Girls».

Фільмографія
1. Молодик (2010)
New Moon ... Edward Cullen

2. Літній будиночок (2008)
Summer House, The ... Richard

3. Сутінки (2008)
Twilight ... Edward Cullen

4. Дрібні останки (2008)
Little Ashes ... Salvador Dalí

5. Як бути (2008)
How to Be ... Art

6. Гаррі Поттер і орден Фенікса (2007)
Harry Potter and the Order of the Phoenix ... Cedric Diggory

7. Bad Mother's Handbook, The (ТБ) (2007)
... Daniel Gale

8. Нав'язливий Тобі Джаггі (ТБ) (2006)
Haunted Airman, The ... Toby Jugg

9. Гаррі Поттер і кубок вогню (2005)
Harry Potter and the Goblet of Fire ... Cedric Diggory

10. Кільце Нібелунгів (ТБ) (2004)
Ring of the Nibelungs ... Giselher

11. Ярмарок марнославства (2004)
Vanity Fair ... Older Rawdy, в титрах не вказаний



Додаткова інформація

  • pattinson.ru - російськомовний сайт про Роберта;
  • r-pattinson.org - кращий російськомовний портал про актора;
  • robertpattinson.org - англомовний сайт;
  • robert-pattinson.net - ще один англомовний сайт.

Реклама партнерів:

РедагуватиУ обранеДрук

Схожі питання


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
«В яких фільмах знімався Роберт Паттінсон?»

В інших пошукових системах:

GoogleЯndexRamblerВікіпедія

» » В яких фільмах знімався Роберт Паттінсон?